یکی از مشکلات بزرگ بخش کشاورزی در کشورهای در حال توسعه، ضایعات پس از برداشت میوهها و سبزیها است. مقدار این ضایعات در کشورهای در حال توسعه بین 20 تا 50 درصد کل تولید تخمین زده شده است. این ضایعات در مراحل مختلف زنجیره تولید تا مصرف ایجاد میشود. اتیلن یکی از عوامل مؤثر در افزایش ضایعات محصولات باغی به شمار میآید. یکی از روشهای حفاظت محصولهای باغی از آثار مخرب اتیلن، استفاده از 1- متیل سیکلوپروپن است. این ترکیب برای حفظ کیفیت پس از برداشت میوهها و سبزیها پیشنهاد شده است. در این مقاله، کاربرد 1- متیل سیکلوپروپن برای حفظ کیفیت و کاهش ضایعات میوهها در مدت زمان نگهداری ارائه شده است.
شواخی, فروغ, & آزادشهرکی, فرزاد. (1399). کاربرد 1- متیل سیکلوپروپن در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات انباری میوهها. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی, 2(2), 7-12.
MLA
فروغ شواخی; فرزاد آزادشهرکی. "کاربرد 1- متیل سیکلوپروپن در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات انباری میوهها". مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی, 2, 2, 1399, 7-12.
HARVARD
شواخی, فروغ, آزادشهرکی, فرزاد. (1399). 'کاربرد 1- متیل سیکلوپروپن در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات انباری میوهها', مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی, 2(2), pp. 7-12.
VANCOUVER
شواخی, فروغ, آزادشهرکی, فرزاد. کاربرد 1- متیل سیکلوپروپن در حفظ کیفیت و کاهش ضایعات انباری میوهها. مدیریت ضایعات و پسماندهای کشاورزی, 1399; 2(2): 7-12.