گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور
چکیده
پوست، خوشه، برگ سبز و هسته آلو از پسماندهای حاصل از فرآوری آلوی سیاه هستند. پوست آلوی سیاه عمدهترین این زائدات است. با توجه به حجم بالای تولید پوست، طی فرآوری آلو، از آن میتوان برای تولید فرآوردههای غذایی جدید مانند پاستیل استفاده کرد. پاستیل نوعی آبنبات است که حالت لاستیکی و کشسانی دارد و به عنوان یک میانوعده در بین کودکان محبوبیت فراوانی دارد. رنگ جذاب، طعم غالب آلو و خواص آنتیاکسیدانی، از آن یک محصول منحصر به فرد میسازد. در تولید پاستیل پوست آلوی سیاه از هیچ طعمدهنده و رنگ مصنوعی استفاده نمیشود. در این مقاله، دستورالعمل تولید پاستیل از پوست آلوی سیاه به عنوان یک فرآورده جدید شرح داده شده است.