تولید چیپس، فرنچ فرایز و دیگر فرآوردههای سرخشده سیبزمینی با کیفیت مرغوب نیازمند آن است که قند احیای غدهها تا حد امکان پایین باشد تا محصول با کمترین تیرگی و محتوای مضر آکریلامید تولید شود. میزان قند احیاء در سیبزمینی به ژنتیک گیاه و عوامل قبل و پس از برداشت بستگی دارد. از عوامل قبل از برداشت سیبزمینی میتوان به رسیدگی فیزیولوژیکی محصول، دمای هوا طی دوران رشد گیاه، نحوه تغذیه و آبیاری گیاه اشاره کرد. عوامل پس از برداشت مؤثر در میزان قند احیاء سیبزمینی شامل میزان صدمات مکانیکی واردشده به غده و شرایط ذخیرهسازی محصول هستند. سیبزمینی هر نوع تنش محیطی را با تجمع قند احیاء پاسخ میدهد. بنابراین، پارهای اقدامات ساده اما کلیدی میتواند به پایینماندن قند احیاء در سیبزمینی انبارشده کمک کند. استفاده از ارقام با خصوصیت ژنتیکی مناسب، سرزنی بهموقع مزرعه، کاهش صدمات مکانیکی هنگام برداشت، پایش دقیق شرایط انبار و مهار جوانهزنی غدهها از جمله این اقدامها است.