نکات ساده و کلیدی در تولید کره بادام‌زمینی

نوع مقاله : مقاله ترویجی

نویسنده

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان

چکیده

بادام­زمینی، منبع خوبی از مواد مغذی است و مقدار پروتئین زیادی دارد. کره ­بادام­زمینی، محصول خمیری شکل است که از آسیاب­کردن بادام­زمینی برشته به­دست می­آید. این محصول دارای چربی بالا و مفید برای سلامت انسان است. تولید کره بادام­زمینی در شرایط نامطلوب و نگهداری آن در وضعیت نامناسب سبب فساد و تند شدن سریع چربی این محصول     می­شود. گاهی ­اوقات آن­قدر مسائل ساده در حین تولید و نگهداری این محصول رعایت نمی­شود که محصول طی چند روز، دچار تندی می­شود. مصرف­کننده با توجه به قیمتی که می­پردازد، توقع محصولی با کیفیت و مغذی دارد. بی­توجهی به مسائل کلیدی، می­تواند این محصول را ناسالم، بی­کیفیت و زیان­آور کند. ساده­انگاری مسائل کلیدی تولید و نگهداری کره بادام­زمینی در نهایت باعث افزایش ضایعات و زیان اقتصادی خواهد ­شد. در این مقاله، نکات ساده، کلیدی و کاربردی در تولید کره ­بادام ­زمینی شرح داده شده است. 

کلیدواژه‌ها