تولید پاستیل از پسماندهای حاصل از پوست‌گیری آلوی سیاه

نوع مقاله : مقاله ترویجی

نویسنده

گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور

چکیده

پوست، خوشه، برگ سبز و هسته آلو از پسماندهای حاصل از فرآوری آلوی سیاه هستند. پوست آلوی سیاه عمده­ترین این زائدات است. با توجه به حجم بالای تولید پوست، طی فرآوری آلو، از آن می­توان برای تولید فرآورده­های غذایی جدید مانند پاستیل استفاده کرد. پاستیل نوعی آبنبات است که حالت لاستیکی و کشسانی دارد و به عنوان یک میان­وعده در بین کودکان محبوبیت فراوانی دارد. رنگ جذاب، طعم غالب آلو و خواص آنتی­اکسیدانی، از آن یک محصول منحصر به فرد می­سازد. در تولید پاستیل پوست آلوی سیاه از هیچ طعم­دهنده و رنگ مصنوعی استفاده نمی­شود. در این مقاله، دستورالعمل تولید پاستیل از پوست آلوی سیاه به عنوان یک فرآورده جدید شرح داده شده است.

کلیدواژه‌ها