نمایه نویسندگان

آ

  • آزادشهرکی، فرزاد راهکارهای کاهش تلفات گوجه‌فرنگی در مراحل برداشت و پس ازبرداشت [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 25-38]

ر

  • روحانی، علی اصغر استفاده از کاه گندم در ساخت خمیر و کاغذ [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 39-48]

ز

  • زمردی، شهین معرفی بارگاه با صفحات گرمایش هوشمند برای تولید کشمش [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 1-6]

ش

  • شاه امیریان، مریم کاهش ضایعات لیموترش با تولید برگه‌ خشک [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 19-24]
  • شرفی، رضا تولید سریع بیوکمپوست غنی‌شده از پسماند (کاه و کلش) برنج [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 61-71]

ص

ع

ق

  • قنواتی، حسین تولید سریع بیوکمپوست غنی‌شده از پسماند (کاه و کلش) برنج [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 61-71]

ک

  • کریمی، ابراهیم تولید سریع بیوکمپوست غنی‌شده از پسماند (کاه و کلش) برنج [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 61-71]
  • کوثری، مژگان تولید سریع بیوکمپوست غنی‌شده از پسماند (کاه و کلش) برنج [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 61-71]

گ

  • گلشن تفتی، ابوالفضل راهکارهای کاهش تلفات گوجه‌فرنگی در مراحل برداشت و پس ازبرداشت [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 25-38]
  • گودرزی، فرزاد اقدامات مؤثر در کاهش قند احیاء سیب‌زمینی در انبار [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 7-18]

م

  • مدنی، بابک راهکارهای پیشگیری از سیاه‌شدن و کاهش کیفیت مغز گردو در مرحله قبل از برداشت [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 49-60]
  • مشکور، مژده استفاده از کاه گندم در ساخت خمیر و کاغذ [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 39-48]
  • مفتون آزاد، ندا کاهش ضایعات لیموترش با تولید برگه‌ خشک [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 19-24]
  • موسوی، سیداصغر راهکارهای پیشگیری از سیاه‌شدن و کاهش کیفیت مغز گردو در مرحله قبل از برداشت [دوره 6، شماره 10، 1403، صفحه 49-60]